KEUKEN AANRECHTBLAD – ROEST STYLE

Innovatieve betonafwerking die het uiterlijk van cortenstaal nabootst.

Beste architecten, ontwerpers, bouwers en ontwikkelaars,

Stel je een afwerking voor die de warme, roestige uitstraling van cortenstaal perfect nabootst, maar zonder de kosten en onderhoudsproblemen die daarmee gepaard gaan. We introduceren een baanbrekende optie: beton met een authentieke cortenstaalafwerking.

Deze unieke afwerking wordt bereikt door echte roest te integreren in hoge sterkte beton. Het resultaat is verbluffend realistisch, met alle onvolkomenheden die je zou verwachten van verweerd staal. Wat deze optie nog aantrekkelijker maakt, is dat er geen glazuren, kleurstoffen of verven worden gebruikt. Wat je ziet is pure, natuurlijke roest.

Maar dat is niet alles. Onze betonnen aanrechtbladen met cortenstaalafwerking biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook uitstekende duurzaamheid. Door de afwerking te verzegelen wordt verdere oxidatie van de roest voorkomen. Dit betekent dat uw project niet alleen mooi is, maar ook dat de roest niet afgeeft of vlekt.

Bovendien biedt de veelzijdigheid van beton ongekende ontwerpmogelijkheden. Of je nu strakke, platte panelen nodig hebt of gedurfde driedimensionale vormen wilt realiseren, onze betonafwerking met cortenstaal biedt een scala aan mogelijkheden om je visie tot leven te brengen. Tevens is al ons beton lichtgewicht door het gebruik van isolatieplaten en kan worden opgeleverd tot elementen van 6 meter lang.

Kortom, deze innovatieve betonafwerking opent de deur naar een nieuwe wereld van creativiteit en functionaliteit voor al je projecten. Verken de mogelijkheden en ontdek hoe je met ons beton het uiterlijk van cortenstaal kunt integreren zonder compromissen.

Roest keuken aanrechtblad
Cortenbeton light
Roest keuken aanrechtblad
Cortenbeton light
Roest keuken aanrechtblad
Cortenbeton dark
Roest keuken aanrechtblad
Cortenbeton dark
Waskom
Mooie waskom handgemaakt uit de Terrazzo G-serie. Het houten frame, vervaardigd door een vakbekwame lokale meubelmaker, voegt een ambachtelijk tintje toe aan dit complete setje dat wij daarom gezamenlijk kunnen aanbieden
Design tafel
Deze prachtige designtafel, vervaardigd van hoogwaardig beton met een indrukwekkende dikte van 20 mm, voegt een stijlvolle en duurzame touch toe aan elke ruimte.
aanrechtblad
Een indrukwekkend hogesterkte betonnen blad van maar liefst 6,30 meter lang